HVAD KAN VI LÆRE AF TRÆERNE?

Embracing The Root Music & Science Salon 15. August kl. 16.30 - 19.00
(Vi åbner fra 16.00 med inspirerende interaktive ritualer 16.00-16.30)
Kulturhuset Pilegården, Store sal. Køb din billet her


Embracing The Root Project er først og fremmest et internationalt scenekunstprojekt præsenterende en sanselig musikdramatisk forestilling med musik og sange, animations teater (dukker), dansere, interaktive ritualer og video projektion.  Vores udtryk og ekspertise er kunsten.


Træer og rødders liv, og hvordan de interagerer med hinanden og omgivelser er projektets største inspirationskilde. Projektet undersøger gennem en musikdramatisk fortælling, hvordan vi kan komme tættere på naturen omkring os og indeni os, udfra overbevisningen om, at alt levende er forbundet.


Projektets formål er, gennem kunstneriske oplevelser og dialog, at udvikle et fællesskab der styrker det enkelte menneskes trivsel - og samtidig motiverer til en fælles indsats for bæredygtig klimahandling, på individuelt som kollektivt plan.


Embracing the Root - Music & Science Salon er en god mulighed for at lære projektet at kende -
og måske endda knytte forbindelse til vores arbejde. Og så er det også livsbekræftende musik, fantastiske kunstnere og forskere der alle bidrager med præcis det de er eksperter i, som oplæg til en vedkommende dialog med alle tilstedeværende.SALON PROGRAMMET


Oplev musikerne Carman Moore, Mathias Heise, Ayi Solomon, dukkeekspert, instruktør og scenograf Rolf Søborg Hansen, dukkespiller Evi Arnsbjerg Brygmann, dukkespiller Signe Kærup Dahl, skuespiller, sanger og iværksætter Lotte Arnsbjerg, performance kunstner Kirsten Kaagaard samt professor emeritus Steen Hildebrandt, psykolog og forsker Anders Sørensen, natur ekspert og forsker Simon Høegmark, forhenværende politiker og kommende naturterapeut Trine Torp og leder af ASPA (Askovfonden) Kristina Bodenhoff.


ETR COMMUNITY - på vej..


Embracing The Root Projekt arbejder sideløbende på et tværfagligt community, der samler, udvikler og opbygger kapaciteter gennem livsbekræftende oplevelses kultur.


ETR projektet er meget inspireret af Albert Einstein som et menneske, der har bidraget med uafrystelige teorier og dybe tanker om det at være menneske og del af et forbundet univers. Han sagde f.eks at vi ikke kan løse et problem med den samme energi, som problemet er opstået af. Der skal noget andet til. Embracing the Root projektet er optaget af hvad det andet er. 


I den kommende forestilling fortælles historien om en hjerneforsker, der arbejder på sit master projekt om afvikling stress - samtidig er hun selv på vej mod et alvorligt stress sammenbrud, der fører til indlæggelse på lukket psykiatrisk afdeling.


Einstein sagde også, at forsvinder træerne, har vi 4 år tilbage på jorden. 

ETR zoomer ind på træernes og røddernes liv under jorden, som magisk for fortællingen om livets sammenhænge, herunder også døden, som en del af livets bestandige bevægelse. 

                                           

Salonen præsenterer ide og historie bag produktionen, ritualer og smagsprøver fra forestillingen, som er under udvikling.  Når du køber en billet til ETR arrangementer støtter du samtidig udvikling og produktion af den kommende forestilling. Alle medvirkende ved ETR Music & Science Salon d. 15. august optræder uden honorar, som bidrag til finansiering af projektet. Det er vi meget taknemmelige for.